iunie 29, 2009

Mesaje de dragoste pentru majorat - pentru Ea

 1. Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire.

  La multi ani ..

 2. Ai ajuns la majorat acum dar in inimile noastre vei ramane mereu aceeasi fetita zglobie si scumpa ca un fluturas. Sa fii iubita si sa fii fericita asa cum meriti.

 3. Viata iti va rezerva multe surprize si cadouri, toate frumoase, dar unele mai putin bune decat altele. Cand vei avea de ales, iubita mea, intotdeauna alegele pe cele care sunt facute cu dragoste si vei putea fi sigura mereu ca ai facut alegerea corecta. Dragostea e cel mai frumos si mai pretios lucru de pe pamant si din cer, si e cadoul meu pentru tine.

 4. Cat de delicate sunt aripile fluturasilor si totusi cat de departe pot zbura, asa este si inimiora ta iubito, e sensibila si delicata dar dragostea ei te poate duce foarte, foarte sus, dar ai grija cui i-o daruiesti pentru ca poate fi ranita foarte usor.

  Gaseste-ti fluturasul pereche si vei fi ocrotita si fericita pentru tot restul vietii.

 5. Dragoste si poezie, asa sa fie viata ta de acum inainte, o fata ca tine merita sa fie doar iubita si admirata.

 6. Mesaj de majorat de la parinti

  Te-am ingrijit si te-am crescut frumoasa ca un ghiocel si de acum ininte altcineva se va bucura de toata dragostea si frumusetea ta. Noi, parintii tai, v-om fi multumiti atata timp cat tu esti fericita.

 7. Cand albinutele iti dau tarcoale ademenite de dulceata ta spune-le ca soarele e unicul tau iubit.

 8. De majorat nu pot sa-ti daruiesc decat un cadou al dragostei pentru ca dragostea va fi cel mai scump si mai pretios dar pe care il vei primii in viata.

 9. 18 ani, 18 flori ai adunat in buchetul vietii tale si deja baietii incep sa-i admire frumusetea si sa-l doreasca pentru ei. Tu alege cu grija cui ai sa te daruiesti ca sa fii iubita cu adevarat si sa gasesti fericirea durabila.

 10. Poezii de dragoste pentru cea mai frumoasa fata care e libera acum sa iubeasca si sa fie iubita.

  Iubeste cu capul si gandeste cu inima, acesta este secretul fericirii unei femei.

  Cu dragoste prietena ta...

Kindly Share This Post »»

Joseph Smith

.

0 comments:

Trimiteţi un comentariu

 

Copyright @ 2013 Texte de iubire.