noiembrie 16, 2009

Cele mai frumoase declarati de dragoste! super faine

Ma trezesc dimineata si cu inima cat un purice caut pe mail, pe mess, pe telefon un semn de la tine. Starea mea nu poate fi decat una din doua: ori ma cuprinde o neliniste pe cat de silentioasa pe atat de puternica ori ma luminez de fericire si sunt lins pe fata de Toto care se bucura alaturi de mine. Maria, sunt indragostit de tine la nebunie si imi vine sa zbor de fericire.

Ti-as darui cerul, pamantul si marea, dar tu ai nevoie de dragoste pe care ti-o daruiesc din tot sufletul. Te Iubesc

Esti parfumul suav al albilor crini
Ce infloresc in sfletul meu patimas,
Esti picatura de roua ce se oglindeste
pe petala unui trandafir ce se vrea cules;

Esti mica raza de soare zglobie
ce ma cuprinde in bratele-icalde;
Esti mireasma vantului de primavara
ce-mi mangaie cu tandrete parul
Ai fost un vis,acum esti langa mine
soptindu-mi duios,frumoase vorbe de iubire.
Te iubesc LAURA

Nu ma pricep la cuvinte dar stiu sigur ca imi iubesc din suflet sotia si deaceea vreau sa ii dedic aceasta poezie:NU SUNT CEEA CE PAR A FI,
N-AM FOST DIN CE-AS FI VRUT SA FIU,
DAR FIINDCA M-AM NASCUT FARA SA STIU,
SAU POATER PREA DEVREME,SAU POATE PREA TARZIU
M-AM REZERVAT SI N-AM RAMAS DECAT CEEEA CE SUNT.ITI MULTUMESC CA MA ACCEPTI CU TOATE DEFECTELE MELE SI TE IUBESC MULT DE TOT SCUMPA MEA.

Iubita mea sotie, tu esti universul meu.Alaturi de tine am petrecut si petrec cei mai frumosi ani si cei mai fericiti.Te iubesc din suflet, iubita mea graviduta si abia astept luna lui ,,martisor” sa-mi daruiesti cel de-al doilea copil.Te asigur de pe acum de toate grija, afectiunea si dragostea mea.Voi fi alaturi de tine mereu si voi avea grija ca fiecare zi sa fie ca un rasarit de soare si in ochii tai sa apara doar lacrimi de fericire.Vei fi intotdeauna iubirea mea nepretuita iar eu voi fi mereu indragostit de tine.


Nori de albastru inoata prin infinitul valabil.
M-a ploat azi cu picaturi de cerneala
Si-am devenit cea mai albastra fiinta din lume,
Inotam in azur iar deasupra mea pasarile bateau cu disperare din aripi
Negasind o insula de liniste.
In jur, pestii priveau lumea cu ochii imobili si mirati.
Aveam culorile curcubeului in par
Alaturi de mine, deznadejde intruchipata,
Te agatai de parul meu de alge cu dorinta de viata proprie nebunilor.Si nu uita ,iubita mea ca dragostea mea iti apartine.

Ai parut ca un curcubeu, mi-ai luminat cele mai intunecate si nepatrunse ganduri…am stiut atunci ca trebuie sa vin la tine…de atunci suntem un univers, fiecare stea e a noastra, fiecare rasarit e pentru noi iar apusul e doar o chestiune de timp…te-am asteptat cum asteapta desertul ploaia esti ceea ce ursitoarele mi-au prezis dar nu mi-au spus unde sa caut…erai langa mine, dar ce mult mi-a luat sa te gasesc…sa-ti spun cat te iubesc…e poezie prefer doar sa-ti arat…draga mea.”

Unde esti tu oare, vei fi oare, cat as vrea sa fii al meu, undeva, candva…sa nu-mi para rau, sa nu-mi pese de nimic, sa fiu a nimanui si totusi a cuiva , a ta poate… O viata avem, sa o traim din plin, caci e singurul dar oferit de soarta dar vegheat de destin. Nu stiu, nu vreau, nu pot, dar totusi te stiu, te vreau, vreau sa pot…Iti cunosc sufletul, iti stiu mangaierile, iti doresc privirile, te vreau langa mine acum si mereu

Iubirea ta imi da viata. Te iubesc si asta ma face sa fiu mai bun, mai frumoas, mai intelegatoR, dar iubirea ta pentru mine ma face sa fiu cea mai bun, cea mai frumoas, cea mai intelegatoR”Te iubesc” e putin spus. “Te ador” parca se apropie de ceea ce simt eu pentru tine. Eu te iubesc mai mult decat te iubesc, te ador mai mult decat te ador, te ador mai mult decat ieri si mai putin decat maine. Privirea ta imi da aer, existenta ta ma face sa fiu constient de existenta mea.

mi-ar placea sa te mangai pe par,
sa nu-mi raspunzi te rog
mi-ar placea sa-ti ating mainile,
nu-mi scrie nimic
si ma gandesc doar la tine
te rog nu-mi scrie
sunt un prost, si stiu, si nu ma deranjeaza,
si nu-mi raspunde
sunt multe cuvinte in mine si te-as speria,
sa nu-mi raspunzi
nu te cunosc si sigur nu ma cunosti,
nu te supara si nu-mi scrie
ma hranesc cu tristeti si refuz sa mai scriu poezii,
si sa nu-mi scrii
stiu ca te sperii si nu stiu daca pe mine ma razbun,
dar te rog nu-mi scrie
un lucru vreau sa iti mai spun: daca as putea aduce ploaia
cand vreau eu, ai trai pe o planeta inlacrimata
sa nu imi scrii
si sper sa nu citesti nici un vers, dar oricum
te rog sa nu-mi scrii
n-ai avea ce……

Bucatica mea de sufletel te iubesc din ce in ce mai mult.Esti tot timpul prezent in inima mea.Nu am cum sa-mi exprim toata dragostea dar cele 2 cuvinte minunate exprima exact ca de mult insemni pentru mine: TE IUBESC si atat.

Dragul meu sot,

Soarele s-ar stinge daca tu nu m-ai iubi.Pentru ca te iubesc inseamna ca traiesc.Pentru ca te iubesc inseamna ca nu cunosc nici orgoliul si nici ura.Te iubesc de 14 ani si dragostea mea te inalta deasupra tuturora.E minunat sa fii iubit dar mult mai minunat e sa iubesti!Asa ca TE IUBESC.


Ador clipele in care i-mi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte….o viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare….vreau sa te fac cea m-ai iubita dintre pamanteni pt ca iubirea mea e mare si te iubesc cu disperare.


Iti scriu aceste lucruri din cauzá cá má aflu într`o foarte confuzá perioadá a vietii mele. Pâná acum nu m`am confruntat cu sensul adevárat al sentimentului de iubire dar tu prin comportamentul táu mi`ai inspirat încredere si în acelasi timp sentimentul cá relatia noastrá ar putea reusi! Suntem la început da` din dacá am reusi sá avem ambii încredere în celálalt cred cá relatia noastrá ar putea reusi. Una lume zice cá este foarte usor sá fii báiat … da` eu de când te cunosc pe tine nu am mai reusit sá mai privesc nici o fatá în ochi fárá sá fiu pus fatá în fatá cu frica de a fii observat de tine si de a strica tot ce am reusit sá realizám pâná acum ca un cuplu! Din ziua în care drumurile noastre s-au întâlnit mi-am gásit un scop în viatá … acela de a-mi dárui toatá #Dragostea unei singure persoane … Tie!Ai observat vreodatá un apus de soare sau ai stat vreodatá cu ochii pe fereastrá la orele timpurii ale diminetii ca sá vezi rásáritul soarelui? Este o imagine purá a trecerii de la zi la noapte … de la sentimentul de confuz care ti`l oferá noaptea la sentimentul de revenire la viatá oferit de primele raze ale soarelui care îti ating fata. Eu de când te`am vázut visez la un rásárit de soare aláturi de tine, ca sá pot sá te tin în brate si sá má manifest pornirile pe care mi le provoci! Când sunt aláturi de tine în putinele clipe petrecute împreuná má simt exact ca pásárile cerului care iarna zboará pentru a gási un loc mai cálduros si mai primitor de a trece iarna! In acest moment má gândesc la tine si inima parcá ar vrea sá îmi sará din piept si sá viná la tine sá te strângá în brate parcá pentru ultima oará!Poate aceastá scrisoare îti aratá o fatá de a mea pe care nu o cunosteai din cauza felului în care má port în momentele în care sunt cu tine, si acest lucru se datoreazá numai emotiilor pe care le am în prezenta ta, sá nu fac ceva gresit si sá stric tot ce am reusit sá primesc din partea ta si asta numai din cauzá cá ai vrut sá îmi oferi. In zilele de azi este foarte grea vorba “te iubesc” din cauzá cá majoritatea báietilor din ziua de azi confundá sentimentul de iubire cu cel al bunei stári, dar eu pot afirma cu mâna pe o inimá ce zvâcneste în momentul în care este pronuntat numele táu în orice împrejurare, cá te iubesc.Am auzit de iubiri platonice dar aici nu poate fi vorba de asa ceva pentru cá eu stiu ce simt pentru tine! Numa` eu pot stii clipele în care státeam noaptea în pat si má gândeam cum sá fac ca relatia noastrá sá deviná una în care iubirea si încrederea sá deviná lucrurile cele mai importante pentru noi!
Acum prin aceastá scrisoare am curajul sá îti márturisesc cá te`am visat, eram amândoi într`o cabaná la munte si focul din semineu nu egala cáldura emanatá de sentimentele si respiratia noastrá, ne fáceam declaratii de dragoste jurându-ne iubire eterná.In acest moment singurul lucru care ne desparte este frica mea de a recunoaste în fata ta adevaratele mele sentimente pentru tine din cauzá cá îmi este fricá de reactia pe care ai putea sá o ai tu. Niciodatá nu i-am mai jurat unei fete iubire eterná si sincer sá spun párerea mea este cá am ales calea gresitá prin faptul cá m-am decis sá îti trimit o scrisoare dar aceastá scrisoare nu reprezintá decât o parte din mine care ti-o dáruiesc tie! Din momentul în care vei fi citit scrisoarea vei afla sentimentele mele si eu când má voi intalni cu tine îti voi putea spune cá TE IUBESC!

Vreau… sa fiu un fluture sa ajung mai repede la tine
Vreau… sa pot sa zbor cu tine
Vreau… sa fiu la mare sa fim impreuna pana vom muri
Vreau… sa nu mai existe durere.
Vreau… sa nu mai plang de tristete.
Vreau… sa nu-mi pierd increderea in mine.
Vreau… sa nu ma despart de tine
Vreau… sa ma iubesti mult.
Vreau… sa fiu acum cu… CU TINE.Te Iubesc

sunt mii de cuvine frumoase pe care cu siguranta le meriti,eu din pacate nu le stiu pe toate k sa ti le pun…din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc…nu pot atinge stelele pentru a ti le darui..nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu,gandurile mele,trupul meu…intreaga mea fiinta!si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea…inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti,pentru ceea ce ma faci sa simt…sa fiu pentru sufletul tau de aur…pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea.


cand ai nevoie de dragoste nu ti se da dragoste.
cand trebuie sa iubesti nu esti iubit.
cand esti singur nu poti sa scapi de singuratate.
cand esti nefericit nu are sens sa o spui.

cand vrei sa strangi in brate nu ai pe cine.
cand vrei sa dai un telefon toti sunt plecati.
cand esti la pamant cine se intereseaza de tine ?
cui ii pasa? cui o sa-i pese vreodata?

fii tu langa mine, gandeste-te la mine.
poarta-te tandru cu mine, nu ma chinui, nu ma face gelos,
nu ma parasi, caci n-as mai suporta inc-o ruptura.
fii langa mine, tine cu mine.

Zicea cineva intr-un film: “Daca ai sa traiesti 100 de ani, vreau ca eu sa traiesc 100 de ani fara o zi, pentru a nu trai vreo clipa fara tine.”
Eu vreau altceva. Daca tu ai sa traiesti 100 de ani, vreau ca eu sa traiesc 100 de ani si o zi. Vreau sa pot sa iti fiu alaturi, sa te iubesc in fiecare clipa. Sa nu ai o zi fara dragostea mea si sa fiu eu cel care sufera ca te-a pierdut, chiar si numai pentru o zi.

Daca noaptea se ascunde luna,
Mie imi e totuna.
Si daca soarele nu va mai rasari,
Spre cer eu tot voi mai privi,
Caci te am pe tine sa ma insotesti,
Luna si soarele meu tu esti! Te iubesc!

A-mi fi dor de tine e o nevoie
Traiesc fara speranta
De cand tu nu te mai intorci.
Supravietuiesc din pura teama
Cu un nod in gat
Si nu pot sa nu ma gandesc la tine.

Putin cate putin inima
Isi pierde increderea
Pierde vocea.

Salveaza-ma de uitare
Salveaza-ma de singuratate
Salveaza-ma de pustiu.
Sunt facuta din dorinta ta.

Salveaza-ma de uitare
Salveaza-ma de intuneric
Salveaza-ma de pustiu.
Nu ma lasa sa cad niciodata.

Iti propun sa mai continuam putin
Dar “iubirea” e cuvantul
Care ma costa uneori sa-l uit.
Supravietuiesc din pura teama
Cu un nod in gat
Si nu pot sa nu ma gandesc la tine.

Putin cate putin inima
Isi pierde increderea
Pierde vocea.

Salveaza-ma de uitare
Salveaza-ma de singuratate
Salveaza-ma de pustiu.
Sunt facuta din dorinta ta.

Salveaza-ma de uitare
Salveaza-ma de intuneric
Salveaza-ma de pustiu.
Nu ma lasa sa cad nicïodata


Nimic mai frumos decat un parfum de primavara/Un pic de atingere de zana/Si o vorba inteleapta;/O inima din pasteluri/Curata si-ntinata/Chip luminos ca o intreaga Cale Lactee/Si un pas mic si ingrijit./Uite-o, iarasi trece de ici-colo/Cu gingasia unei pene in vant/Fara sa o simti,/Te-atinge usor;/O manuta trecuta prin atata carte./Se opreste…/Ochi-i calzi si luminosi/Te mangaie ca o Fecioara./Ii veghez somnul linistit/Si stiu ca ea e../O adiere de primavara/O cireasa varateca, o ploaie calda/Un soare calm la asfintit/Un fulg..nimic mai frumos..decat ea, Roxana

Inlantuit sunt de zambetul tau,
Pe veci ingenunchiat de glasul tau
Cu o sageata de ras m-ai doborat la picioarele tale
Inima ta, inchisoare, pentru fluturii din inima mea, este
Si nu vreau eliberare,
Vreau razbunare!
Un gand ascuns imi, bantuie acum mintea
Vreau sa patrund atat de adanc in inima ta,
Incat de vei vrea sa ma scoti…
Sa te doara!
Insa, nu pot.
Lanturile din flori de crin si crizanteme nu ma lasa
Vai! imi vad deja mainile transformate in buchete de trandafiri
Sunt al tau si facut pentru tine
Nu exista speranta de eliberare
Speranta este ca si eu voi putea sa te inlantuiesc cu un
TE IUBESC!
Al tau Pim, inlantuit pe veci

Esti ingerul meu…tot ceea ce am visat vreodata!!!!IUbirea ta imi da speranta ca vor fi si zile mai bune in viata mea…chiar dak acum esti departe,si nu iti pot arata prin gesturi si actiuni tot ce simt pentru tine,sper ca aceste cuvinte sa suplineze putin lipsa mea si sa iti dea putere sa trecem peste aceasta perioada mai dificila din relatia noastra!!!!MA doare tare lipsa ta insa incerc sa trec peste,si iti promit ca tot acest timp in care nu suntem impreuna il vom recupera din plin!!!!TE ADOR puiule,si esti cel mai important lucru din viata mea…NU o sa te schimb cu nimeni si nimic pentru ca NIMENI NU ESTE CA TINE!!!!TE IUBESC si ti-o spun din toata inima…si am toata viata la dispozitie sa iti demonstrez acest lucru!!!!te iubesc…

Tu ai nevoie de o zi speciala ca sa fii indragostita?
Oare nu am putea sarbatori in fiecare zi iubirea, iubirea noastra?
Nu cred ca un indragostit are nevoie de o zi speciala, o zi pe an pentru a spune te iubesc. Eu iti spun cat de mult te iubesc zilnic, chiar daca de multe ori o spun in gand.
Este nevoie de o zi declarata special?
Tanjesc pe indelete
Mi-e foame si sete
Pe langa bucate
Esti plina de toate
De rau si de bine
Mi-e foame si sete
De tine.
In fiecare zi, sufletul meu iti striga numele, pipaitul sufletului meu e plin de tine, gandul e vorba care ma indulceste pe mine iar gandul meu vine de la tine.
Oricat as incerca si oricum as incerca sa iti spun cat tin la tine si cat te iubesc, nu gasesc cuvinte potrivite, nu pot sa iti spun decat TE IUBESC MULT DE TOT si nu imi este rusine sa recunosc acest adevar.
Pentru sotia mea iubita cu toata dragostea mea….si cred ca am spus tot, mai potrivit nu se poate spune.


Ti-am mai spus cat de mult ma topesc in ochii tai,iubitule? Ce valuri spumegande in ei, ce revarsari de oceane, ce contopire de ape si cer… Iubesc ochii tai umbrindu-mi inima cu lumina dragostei tale!

Iubire …o inima am,care inceteaza sa mai bata daca tu nu esti langa ea…. 2 ochi care, daca nu te vad incep sa verse lacrimi fara sa ii pot opri…2 maini care, daca nu te simt in palme,nici macar forta sa se miste nu mai au…2 buze ,care tremura si devin amare daca nu simt dulceata buzelor tale si mai am un suflet care se pietrifica daca tu nu esti langa mine…si toate imi transmit mie un singur lucru…:NU PLECA caci inima mea are nevoie de a ta.ca ochii mei au nevoie de ai tai..ca mainile mele au nevoie de ale tele, iar sufletul meu nu poate trai fara al tau…caut in minte dar nu gasesc decat 2 cuvinte…TE IUBESC.


Te-am intalnit pe caile iubirii Unde vegheaza cerul tot pamantul Acolo unde glasul amintirii Se mai aude daca bate vantul. Ne-am sarutat si ne-am vorbit o noapte Iar gandul meu hoinar s-a ratacit Cuvintele se transforma in soapte Iar tu m-ai inteles ca te-am iubit As fi dorit sa-mi fi mereu aproape Sa-ti soptesc cuvinte minunate Iar vorba mea,in inima sa-ti sape Sa le auzi,sa le-ntelegi pe toate Voiam sa stau cu tine cat pamantul Lumina dinspre cer o sa mai ceara Prin soapta mea pe care-a luat-o vantul
IUBIREA NOASTRA A DURAT O SEARA

Kindly Share This Post »»

Joseph Smith

.

0 comments:

Trimiteţi un comentariu

 

Copyright @ 2013 Texte de iubire.