mai 17, 2010

Mesaje si declaratii de dragoste Mesaje de dragoste prin SMS

Mesaje si declaratii de dragoste

Mesaje de dragoste prin SMSExista multe cupluri si multe persoane casatorite in ziua de azi a caror iubire a fost posibila prin intermediul telefoanelor mobile si a masajelor de dragoste.

Exista deasemenea povesti de dragoste care s-au infiripat prin intermediul telefoanelor mobile si care nu au avut un final fericit.

In ziua de azi exista multe povesti legate de dragoste si prietenie care au inceput prin intermediul mesajelor text sau prin intermediul convorbirilor. In majoritatea cazurilor mesajele text sau SMS-urile se folosesc de catre doua persoane care sunt indragostite din motivul discretiei pe care il ofera acestea. Telefoanele mobile au facut comunicarea posibila intre doua persoane in multe circumstante. Prin intermediul mesajelor text sau SMS, doua persoane pot usor sa isi exprime sentimentele una fata de cealalta.

Mesaje de dragoste

Mesaje de dragoste

Inainte de aparitia telefoanelor mobile si a mesajelor text, comunicarea intre doua persoane era mult mai greu de realizat. Unor persoane le este greu sa se exprime prin cuvinte si prefera de multe ori sa scrie ceea ce simt. Un motiv pentru care vanzarile de telefoane mobile au crescut este acel al optiunii de trimitere de mesaje text. Acest mod de comunicare este ideal pentru indragostiti. Pot sa isi trimita mesaje de dragoste doar pentru ei, fara a fi vazute de catre altcineva.

Multi sunt de parere ca a spune “te iubesc” prin intermediul unui SMS nu este un gest romantic in comparatie cu gestul de a spune persoanei in direct in fata acest lucru. Dar adevarul este ca mesajele text au devenit foarte populare in ziua de azi si sunt folosite de majoritatea indragostitilor. A devenit un mod de comunicare in intreaga societate incat nu ne putem imagina viata fara acestea.

Scrisori de dragoste

Scrisori de dragoste

Exista multe persoane care sunt rusinoase de felul lor si prefera sa comunice prin intermediul mesajelor text deoarece se simt mult mai siguri pe ei prin acest mod de comunicare. Comunicarea prin intermediul SMS-urilor este un mod de viata preferat de multe persoane.

Stramosii nostri trimiteau scrisori de dragoste prin care isi exprimau sentimentele fata de persoana iubita. Scrisorile de dragoste sunt modul traditional de a-ti exprima dragostea fata de cineva, dar pe cand acestea erau la moda nu existau telefoanele mobile, care fac acest lucru mult mai usor de realizat.

Sinceritatea este factorul important care trebuie luat in considerare la trimiterea unui mesaj de dragoste. Daca iti exprimi pentru prima oara dragostea fata de cineva gandeste-te bine ce sa scrii inainte pentru ca persoana respectiva sa se simta confortabil cu acest mod de comunicare. Primul mesaj trebuie sa contina multe sentimente de dragoste scrise intr-un mod romantic. Nu trebuie sa fie prea lung si daca il semnati cu “te iubesc” aceasta va fi cireasa de pe tort.

Mesajele text nu se adreseaza doar indragostitilor ci si cuplurilor casatorite pentru a-si imbunatati relatia. Intr-un studiu recent s-a descoperit ca 30% din cuplurile casatorite folosesc mesaje text pentru a comunica. Modalitatea de a aprofunda o relatie si de a exprima sentimentele printr-o metoda mult mai eficienta, mesajele text joaca un rol important.

SMS de dragoste

SMS de dragoste

In concluzie, mesajele de dragoste transmise prin intermediul SMS-urilor sunt o cale foarte buna de a exprima ceea ce simti pentru persoana pe care o iubesti si in acelasi timp este o modalitate puternica de a aprofunda o relatie.


Kindly Share This Post »»

Joseph Smith

.

0 comments:

Trimiteţi un comentariu

 

Copyright @ 2013 Texte de iubire.