iulie 21, 2010

Barbatul pesti in dragoste | Barbatul pesti in pat

Barbatul pesti in dragoste | Barbatul pesti in pat

Toata viata barbatului Peste se conduce dupa flux si reflux. daca prinde puctul culminant al fluxului, il poate duce spre succes, reusita in toate. Daca rateaza acel moment, tot cursul vietii lui e doar un voiaj prin nefericire. Daca esti pe cale sa te indragostesti de un astfel de barbat lipeste aceste cuvinte de oglinda pudrierei ca sa le vezi de cit mai multe ori pe zi. S-ar putea ca ele sa-ti asigure sau sa-ti distruga viitorul, ca sa nu mai vorbim de inima.

Incearca sa te desprinzi din acea stare de spirit toza in care probabil te balacesti acum si asigura-te va nativul cu care esti pe cale sa te duci la o partida de inot la lumoina lunii stie exact cind vine fluxul. Daca profita de momentul maxim, esti cea mai norocoasa dintre femei. Va e deschisa calea spre bogatie si succes. Dar daca iubitul tau nu vede acest moment din cauza ca ochii ii sint impaienjeniti cu praf de stele si rateaza marele flux, ei bine, da-mi voie sa te avertizez ca nefericirea neptuniana e mai profunda si mai periculoasa decit oricare alta.
Un barbat din Pesti poate fi tot ce-ti poti dori... sau tot ce nu doresti nici dusmanilor tai. La momentul fluxului e nevoie sa dea dovada de hotarire ferma, actiune decisiva si capacitatea de a renunta la toate visele vechi, mucegaite, care stau in calea succesului lui. Problema e ca unii nativi nu recunosc momentul crucial al fluxului nici cind stau pina la git in apa.

Barbatul pesti in dragoste | Barbatul pesti in pat

Kindly Share This Post »»

ioi

.

0 comments:

Trimiteţi un comentariu

 

Copyright @ 2013 Texte de iubire.